2017 – Hop și noi în Timpuri Noi

Traseu pentru familii cu copii de peste 6 ani în cartierul Timpuri Noi

Orașul în care trăim este într-o continuă schimbare. Puține lucruri rămân în același loc și chiar și ele nu rămân la fel. Cum se transformă o clădire, o stradă, un cartier întreg, și de ce?

Weekendul acesta vă invităm la o plimbare într-unul din cele mai schimbate cartiere din București, pornind de la una dintre cele mai constante prezențe – râul! O vom lua la pas pe malurile Dâmboviței în Timpuri Noi și vom căuta diferențele dintre trecut și prezent și dintre un mal și celălalt, și ne vom proiecta în viitor, gândindu-ne la nevoile oamenilor, clădirilor și naturii din zonă.

Sâmbătă, 14 octombrie și duminică, 15 octombrie vă dăm întâlnire la ora 11:00 la stația de metrou Timpuri Noi, ieșirea dinspre Calea Văcărești (pe partea cu universitățile).

Vom traversa apoi râul și vom merge pe malul lui până la următorul pod – traseul nostru se va termina pe malul celălalt al Dâmboviței, în dreptul clădirilor din Industria Bumbacului, și va dura cu aproximație două ore. Participarea este gratuită. Încălțați-vă comod și luați-vă rezerve de apă (și de mâncare). Vremea se anunță blândă!

Înscrierile se fac la inscrieri@asociatiadadece.ro.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Traseul este parte a proiectului cultural „Dâmbovița în Timpuri Noi”, finanțat de Arcub în cadrul Programului Microgranturi pentru proiecte comunitare 2017 al PMB și gestionat de Fundația Comunitară București. Mai multe despre proiect aici.

Formular rezervare

Va rugam sa ne contactati pentru rezervare: