Tabăra urbană în muzeu

Da’DeCe are literatura muzeu? – LOCURILE AU FOST OCUPATE, VĂ MULȚUMIM PENTRU INTERES!

Asociația Da’DeCe și Muzeul Național la Literaturii Române invită copiii de 7-10 ani la o tabără urbană în muzeu, timp de 5 zile, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, în perioada 18 – 22 iunie sau în reluare, între 25 și 29 iunie. Tabăra urbană Da’DeCe are literatura muzeu? are ca temă literatura ca loc de întâlnire a mai multor arte: teatru, poezie, ilustrație sau fotografie și se desfășoară la sediul muzeului din strada Crețulescu, nr 8, în spatele Bisericii Albe de pe Calea Victoriei. În fiecare zi copiii vor participa la activități în muzeu concepute și susținute de educatorii muzeali ai asociației, Iulia Iordan și Alexandra Cucu, dar și de invitați: Carmen Tiderle (poetă), Daniela Mișcov (educator cultural) și Anca Smărăndache (ilustrator).

Prin intermediul acestei tabere ne propunem să răspundem unei nevoi a publicului bucureștean: aceea de a a oferi pe perioada verii activități de educație culturală pentru copii pe parcursul unei zile întregi, în locuri de patrimoniu importante pentru istoria și identitatea culturală a orașului.
Membrii asociației și colaboratorii săi pregătesc pentru copii trasee, dezbateri, ateliere, spuneri și construiri de povești.

Orarul fiecărei zile va fi astfel:
9.00-10.00 – Sosirea copiilor și socializare
10.00-12.00 – Explorarea muzeului în mod interactiv, pe baza unor jocuri (Iulia Iordan și Alexandra Cucu)
12.30-13.00 – Prânzul
13.00 – 14.00 – Siestă și joc liber
14.00-16.00 – Întâlnirea cu un invitat (Daniela Mișcov, Anca Smărăndache sau Carmen Tiderle)
16.00- 17.00 – Joc liber
În una dintre zile, în cursul dimineții, se va face un traseu pe Calea Victoriei, pornind de la cartea ”Da’DeCe să mă întorc în timp?”

Înscrierile se fac la email programari@asociatiadadece.ro în limita a 15 copii/ săptămână iar participarea este gratuită. În grup vor fi și copii cu dificultăți sociale.
PROGRAMUL ZILELOR

Formular rezervare

Va rugam sa ne contactati pentru rezervare: