ARHIVA Petrecere: Primele daruri de Crăciun

Mai este puţin până se apropie sfârşitul anului şi sărbătoarea Crăciunului. Ce înseamnă Crăciunul pentru dumneavoastră? Cum aţi vrea să îl întâmpinaţi? Noi ne imaginăm o adunare de copii veseli, cântând colinde în jurul bradului. O imagine destul de frumoasă, nu? De asta dorim să vă propunem să ne lăsaţi să aducem această imagine frumoasă şi în compania dumneavoastră.
Vă oferim o sărbătorire cu elemente tradiţionale, simplă, dar de efect, a acestui moment special din an. Prin câteva ore dedicate micuţilor angajaţilor dumneavoastră, ne dorim să-i apropiem atât pe aceştia, cât şi pe cei mari cu adevărat de spiritul Crăciunului. Într-o atmosferă festivă creată prin mirosuri de mirodenii, portocale, muzică ambientală şi bradul ce aşteaptă să fie împodobit de către familii, cei mici vor avea parte de 3 ateliere de spiriduși, un moment de teatru cu Povestea primelor daruri de Crăciun, iar în final împodobirea bradului şi mult aşteptata întâlnire cu Moş Crăciun.

Petrecerea se poate organiza pentru grupuri de maxim 60 – 70 de copii (cu vârste cuprinse între 1 an şi 10 ani) şi durează aproximativ 3 ore.
Pentru mai multe informaţii despre costuri sau alte întrebări, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi la email office@asociatiadadece.ro sau la telefon 0745 495 404.