ARHIVA – Povestile bradului – atelier de sarbatoare

Pentru familii cu copii de 4-10 ani

Anul acesta de sărbători ne dăm întâlnire ca de obicei, la Seneca anticafe unde vom spune o poveste despre Brad. Este una pe care nu o găsiți pe nicăieri, pentru că nu s-a mai spus și nu s-a mai scris și nu s-a mai desenat până acum! Bineînțeles, faptul că printre autori veți fi și voi are ceva de-a face cu asta…

Așadar vă invităm cu mic (copii de 4-10 ani), cu mare (voi, dragi părinți) la atelierul nostru de sărbătoare duminică, 18 decembrie la ora 12:30, la Seneca AntiCafe (strada Arhitect Ion Mincu nr. 1)!

E important să aveți la voi puțină inspirație, un dram de curaj (ca întotdeauna în povești), un strop de răbdare (ca mai mereu când lucrăm cu mâinile), voie bună cât vreți voi, și voce de cântat colinde. Și cel mai important, spiritul de echipă (pentru că misterul din poveste nu poate fi rezolvat altfel)! 😉

Aceasta va fi ultima întâlnire cu noi din 2016.
Vă așteptăm cu drag și bucurie!

Programările sunt absolut necesare şi se fac la emailul: inscrieri@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și sunt necesare numele şi vârsta copilului) sau la formularul din dreapta paginii acesteia. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.
Contribuție program:
o 30 lei/copil,
o 50 lei/2 frați,
o 70 lei/3 frați.
Părinții vor participa la atelier, dar vor plăti separat taxa de 8 lei/oră direct la instituția-gazdă, Seneca Anticafe: http://senecanticafe.ro/
Există două modalități de plată:
Plata (numai) pentru program se face pe loc, înainte de începerea programului.
SAU
Plata prin transfer bancar:
Achitarea taxei de participare se face la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți sau cel târziu vineri, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Contribuție Seneca). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.