2017 – Joc în verde

Spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani


Asociația Da’DeCe și ArtelierD vă prezintă spectacolul de teatru nonverbal pentru copiii de 1-3 ani, Joc în verde:

 

Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori. Cu cât sunt mai simple și mai naturale, cu atât lucrurile îndeamnă mai mult la joc și stimulează mai complex creativitatea, mai ales primăvara, când cerul și pamântul vibrează, iar grădina înverzește. Cu gândul la înnoirea naturii și la jocul copiilor, s-a creat un Joc in verde. In grădina spectacolului sunt materii și obiecte care de-abia așteaptă să se transforme. Sticle, rondele de lemn, o frânghie groasă și una subțire, boabe de fasole și picături de apă, o pânză uriașă și un coș de nuiele, flori și fluturi de hârtie – toate capătă viață în mâinile unei fete curioase și jucaușe. Atât de bine se joacă ea în grădină, încât nici nu simte când a trecut timpul și s-a făcut ora de culcare!

Spectacolul este regizat de Daniela Mișcov, iar interpreta unică, prietena jucăușă a copiilor, este actrița Ana Maria Calița.

Puteți citi aici un interviu cu un părinte participant la spectacolul nostru.

Daniela Mișcov coordoneaza Asociatia Artelier D, Proiecte pentru copii. Ea a absolvit Facultatea de Filologie din București, a lucrat o vreme ca profesoară, apoi ca secretar literar la Teatrul Bulandra (1990-1993), consultant artistic și coordonator de proiecte la Teatrul Ion Creangă (1994-2012). La Teatrul Ion Creangă a coordonat vreme de șapte ani, Programul Educația timpurie. Teatru pentru 0-3 ani și proiectul european Small size, dedicat artelor spectacolului pentru copiii de 1-6 ani. A fost asistent al regizoarei Valeria Frabetti, la coproducția Semințe-Semi (2009), produsă de Teatrul Ion Creangă și La Baracca-Testoni Ragazzi. A regizat spectacolele Alb și Negru (2010) și Dulapul cu vise (2011), pentru copii de 1-3 ani.

Ana-Maria Calița este absolventă a Universitații de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, Facultatea de Teatru, Specializare – Păpuși și Marionete, Masterat -Teatru de Animație. Joacă în spectacole de teatru pentru copii și iubește ceea ce face.

Joc în verde durează aproximativ o oră, jumătate de oră spectacol nonverbal și jumătate de oră, explorarea spațiului scenei de către copii.

 

 

Joc în verde pentru grădinițe și creșe

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați la adresa gradinite@asociatiadadece.ro!

Contribuție de participare:

– 25 lei/copil – ptr 10-15 copii;
– 20 lei/copil – ptr 16-25 copii;
– 15 lei/copil – ptr 26-40 copii.

Vă așteptăm cu bucurie la spectacolele noastre!

Formular rezervare

Va rugam sa ne contactati pentru rezervare: