ARHIVA Flori, fete si …ierburi, atelier cu Iulia Iordan și Cristiana Radu

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociația DaDeCe vă propune un atelier deosebit unde sunt așteptate mame și fiice, bunici și nepoțele pentru a petrece un timp prețios împreună. Pornind de la tema cărții Călătorie printre ierburi și lumină, scrisă de Iulia Iordan și ilustrată de Cristiana Radu la Editura Cartea copiilor în anul 2012, atelierul pe care vi-l propunem vă invită într-o lume vegetală, primitoare și colorată. Dacă subiectul principal al cărții este lumea ierburilor, atelierul desfășurat în prezența celor două autoare va pendula între ierburi și flori, între botanică și artă, între cuvinte și culori. La partea de atelier, se vor realiza mici cărți/felicitări cu desene și plante presate.

Programul de desfășurare:

– duminică, 8 martie 2015, ora 10,30 – pentru familii cu copii de la 4 la 8 ani;

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: programari@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.
Taxă de participare:
o 50 lei/copil,
o 70 lei/2 frați,
o 90 lei/3 frați.
Părinții vor participa la atelier, dar vor plăti separat taxa de 8 lei/oră direct la instituția-gazdă, Seneca Anticafe: http://senecanticafe.ro/
Există două modalități de plată:
Plata (numai) pentru program se face pe loc, înainte de începerea programului.
SAU
Plata prin transfer bancar:
Achitarea taxei de participare se face la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți sau cel târziu vineri, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Contribuție Seneca). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.

Formular rezervare

Va rugam sa ne contactati pentru rezervare: