ARHIVA Ateliere Da’DeCe la Teatrul Țăndărică

Vă invităm la ateliere asociate unora dintre spectacolele din cadrul Festivalului internațional al teatrului de animație. Spectacole de colecție, Ediția a X-a, organizat de Teatrul de animație Țăndărică, în perioada 13-23 noiembrie 2014.
Decupate sau îndoite, din lemn sau hârtie, cu lipici sau creioane colorate, așa vor fi micile obiecte create la atelierele Da’DeCe. Din postura de spectatori, copiii sunt invitați să treacă în cea de scenografi sau actori. Piesele de teatru se vor continua în afara sălii de spectacol cu ateliere creative, iar micile obiecte realizate împreună ne vor ajuta să continuăm povestea la nesfârșit.

Atelierele se desfășoară după terminarea spectacolului asociat. Accesul se face pe baza biletului de acces la spectacol, în limita locurilor disponibile, fără să se achite o taxă suplimentară DAR pe bază de programare la email: programari@asociatiadadece.ro în limita a 20 de locuri/atelier.
Iată programul atelierelor:

– Sâmbătă, 15 noiembrie, ora 19:00 – Da’DeCe… Prințesa și broscoiul (Teatrul Țăndărică)
Detalii despre spectacol, aici„.

– Joi, 20 noiembrie, ora 18.40, Da’DeCe… Cine ești tu? (Teatrul Pinklec, Čakovec, Croația)

– Sâmbătă, 22 noiembrie, ora 19:00 – Da’DeCe… Muzicanții din Bremen? (Teatrul Țăndărică)

Detalii despre spectacol, aici.

Programul tuturor spectacolelor din festival, aici.