Cautam voluntari

Căutăm tineri pasionați de educație culturală, comunicare sau amândouă!

Suntem o echipă tânără și dinamică în cadrul căreia întâlnirile de echipă sunt o un schimb aparent haotic, dar garantat creativ, haios și constructiv, asta pentru că ne place foarte tare ce facem!

 

A început campania de identificare a unor studenți sau absolvenți care să fie voluntari sau interni și apoi să devină colaboratori în cadrul asociației Da’DeCe.

 

Asociația Da’DeCe organizează programe de educație culturală pentru copii în special în muzee, dar și în galerii de artă, biblioteci, teatre, cinematografe, spațiul urban și oriunde unde putem traducem arta, istoria și cultura pentru copii, folosind diferite tehnici artistice și de interpretare.

Organizația există de 6 ani și funcționează pe baza unor finanțări publice (AFCN și Arcub), dar derulează și programe curente care se desfășoară în București.

 

 

La ce tipuri de activități așteptăm ajutor:

 

– asistență la desfășurarea programelor educative la partea de concept (inclusiv prin tehnici teatrale), dar și la partea de susținere/derulare propriu-zisă

– documentare despre proiecte culturale în vederea dezvoltării de parteneriate europene și naționale

– comunicare pe rețelele de socializare pentru proiectele asociației

 

Ce avantaje oferim :

  • Lucrul într-o echipă tânără dar profesionistă
  • Asimilarea unor tehnici de educație culturală originale și creative
  • Mediul ideal de dezvoltare profesională în domeniul educației culturale

 

Profil căutat:

  • Studenți sau absolvenți ai masterelor interdisciplinare de Pedagogia artei, Ped-Arte, Comunicare și Relații Publice, Istoria și Teoria Artei

 

Dacă vă place ce citiți și vă înteresează să colaborați, trimiteți-ne Curriculum Vitae  la adresa office@asociatiadadece.ro și 1-2 paragrafe în care argumentați de ce ați vrea să colaborați cu noi.

Formular rezervare

Va rugam sa ne contactati pentru rezervare: