ARHIVA: Cauta detaliile cu DaDeCe – Ateliere creative de explorare a Parcului Cișmigiu ca loc de patrimoniu

Am fost invitați de ARCUB să transformăm alături de ei Parcul Cișmigiu într-un mare teren de joacă la „Cișmigiul copiilor” pentru copii peste 5 ani, duminică, pe 29 mai 2016. Am acceptat cu bucurie – mai ales că Grădina Cișmigiu a mai fost odată gazda programelor noastre.

Așa se face că duminica aceasta ne veți găsi pe „Pajiștea atelierelor” între 14:00 și 17:00, gata de joacă! Vă așteptăm cu povești despre Grădină și începuturile ei, despre oamenii care au creat-o și despre împrejurimile sale; pregătim coli de desen și creioane colorate pentru imortalizarea peisajelor și punem la cale o căutare de detalii pline de farmec cișmigesc. J

Pentru descoperirea detaliilor va fi nevoie de lucru în echipă – copil + adult dornic de aventură – de încălțări comode și ochi ageri. Cei care se vor întoarce după căutare – fie că vor fi victorioși sau mai puțin – vor primi o hartă mai deosebită a Cișmigiului, făcută de noi special pentru această ocazie!

Pentru acest program nu facem înscrieri și primim toți copiii dornici să participe la atelierul nostru, indiferent de ora la care ajung în intervalul în care suntem acolo. Intrarea la „Cișmigiul copiilor” și participarea la „Caută detaliile cu Da’DeCe” sunt gratuite, iar „Pajiștea atelierelor” va fi semnalizată pe harta oferită de ARCUB la intrarea în parc.

Vă așteptăm cu bucurie!