ARHIVA: Ateliere de Mărțișor, pentru copii de la 4 la 10 ani

Ne pregătim de primăvară și de Mărțișor cu două ateliere concepute special pentru această sărbătoare. Vă așteptăm într-o lume din hârtie, simplă și totodată surprinzătoare, în care totul începe cu o poveste veche despre Baba Dochia și Mărțișor, continuă cu obiceiuri vechi sau noi și se termină cu un atelier de confecționat mărțișoare de tip broșă și felicitări de diverse forme și din diverse tipuri de hârtie: hârtie de origami, hârtie reciclată, ziare sau reviste combinate cu mici detalii realizate din material textil sau nasturi. Cu ajutorul educatorului, fiecare copil își va răsuci șnurul de mărțișor povestind împreună despre semnificația celor două culori: roșu și alb, iar la final mărțișoarele vor fi purtate sau dăruite alături de felicitări.

Programul de desfășurare:
– duminică, 21 februarie 2016, ora 10,00 – pentru copii de la 4 la 7 ani;

– sâmbătă, 27 februarie 2016, ora 10,30 – pentru copii de la 7 la 10 ani;

– duminică, 28 februarie 2016, ora 10,00 – pentru copii de la 4 la 7 ani.

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: programari@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Taxă de participare:
o 30 lei/copil,
o 50 lei/2 frați,
o 60 lei/3 frați.
Părinții care vor rămâne în spațiul anticafe-ului vor plăti separat taxa de 8 lei/oră direct la instituția-gazdă, Seneca Anticafe: http://senecanticafe.ro/

Există două modalități de plată:
Plata (numai) pentru program se face pe loc, înainte de începerea programului.
SAU
Plata prin transfer bancar:
Achitarea taxei de participare se face la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți sau cel târziu vineri, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Contribuție Seneca). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.