Mulțumim că ne sunteți alături, mulțumim că de doi ani veniți la programele Asociației, mulțumim că ne puneți permanent întrebări și ne mențineți curiozitatea trează. Așa am crescut ca-n povești, în doi ani cât alții în șapte.
Pentru că am crescut ne trebuie hăinuțe noi. Știti cum e, nici nu-ti dai seama cum trece timpul, dar cand scoti din dulap bluzițele, rochițele sau pantalonii, realizezi cum ai crescut. Asa am crescut și noi, cu voi și datorită vouă.

Ne-a inspirat intrebarea din jurul nostru, întrebare pe care care copiii ne-o adresează constant „da’ de ce?”. Ne-am dat seama că ne place sa hrănim curiozitatea celor mici și atunci am luat întreabarea „Da’DeCe” ca hăinuța noastră nouă, care ne vine mănușă. Ne schimbăm deci numele din De dragul artei în Da’ De Ce și vă asigurăm de faptul că rămânem aceiași dar mai buni, tot curioși si voioși, gata de descoperit lucruri noi prin muzee împreună cu voi.