ARHIVA Tabăra urbană

afis tabara

Asociația Da’ De Ce şi Zeppelin Schule vă invită la prima tabără urbană de vară interactivă din centrul Bucureştiului pentru copii cu vârste între 3 și 9 ani în perioada 23 iunie- 1 august, existând posibilitatea să se opteze pentru o singură săptămână sau pentru mai multe.

Pentru că venirea verii nu înseamnă că trebuie să ne oprim din explorat şi pus întrebări, ne-am gândit să facem acest lucru într-o oază bucureşteană în care găsim o frumoasă casă de patrimoniu şi o grădină verde. Spaţiul oferit de Zeppelin Schule este ideal pentru programe de joacă şi mişcare în grădină, pentru un prânz sănătos de la Băcănia Veche şi un somn odihnitor în camere înalte şi răcoroase. Programul unei zile care începe la 9 şi se termină la 17 va părea prea scurt pentru micuţii exploratori. Deşi gazdele acestui program au profil german, atelierele se vor ţine în limba română, părinţii putând opta să îşi înscrie copiii fie la întreg programul de vară, fie la temele săptămânale. Pentru cei mai mici dintre copii, părinţii pot opta să-i însoţească, beneficiind de o taxă diferită.

Descrierea atelierelor pe săptămâni: prezentare programe
Da’ De Ce va asigura o echipă de educatori experimentaţi, veseli şi, la rândul lor, părinţi de puşti. Programele educative vor îmbina poveşti despre obiecte, locuri, meserii cu ateliere practice de exersat creativitatea şi manualitatea, pe primul loc ca importanţă rămânând joaca. Fiecare săptămână a verii va avea o temă ce va fi declinată creativ în jocurile şi activităţile fiecărei zile:

21 iulie- 25 iulie, Atelier de ierburi şi Apicultură

Taxă de participare un copil/ o săptămână/ două săptămâni/ 3 săptămâni:

450 lei/ 1 săptămână,
          800 lei/ 2 săptămâni

Pentru participarea unui frate se ofera reducere de 15%.

Taxă de participare pentru un copil + un însoţitor:
          650 lei/ săptămână (prânz și gustare inscluse și pentru însoțitor)
          Termene înscrieri:
          Desfăşurarea taberei este condiţionată de înscrierea a minim 12 copii în grup.
          – pentru a cincea săptămână: termen maxim de înscriere – 11 iulie, a doua zi după înscriere – plata taxei;
          – pentru a șasea săptămână: termen maxim de înscriere – 18 iulie, a doua zi după înscriere – plata taxei.

– Programările se fac la adresa inscrieri@asociatiadadece.ro și există posibilitatea vizității locației înainte de tabără. Pentru vizionare, scrieți la aceeași adresă de email și propuneți o zi și o oră.