ARHIVA: Noaptea de Sanziene DaDeCe la M.N.A.R.

Program de educație muzeală pentru familii cu copii de la 5 ani
Asociația Da’DeCe în parteneriat cu Asociația culturală Patrimoniu pentru Viitor propun joi, 23 iunie, orele 19.30 – 21.00, în generosul spațiu interior și exterior al Muzeului Național de Artă al României (Galeria de Artă Românească Modernă –sala Brâncuși și curtea de onoare), o serie de activități legate de patrimoniul material al locului, patrimoniul imaterial al poveștilor vechi românești despre Sânziene puse în legătură cu opera artistică a lui Constantin Brâncuși. Activitățile se adresează familiilor cu copii de peste 5 ani. Accesul este gratuit și nu se fac înscrieri.
Într-o atmosferă magică se vor desfășura trei programe în paralel, un atelier de modelaj în lut cu sculptorul Dragoș Neagoe, un atelier de povești cu Iulia Iordan și un traseu cu căutare de indicii cu Ozana Nițulescu, plus un program comun de povești și împletit coronițe de Sânziene.
Programele se desfășoară în cadrul unui eveniment mai larg despre care găsiți informații aici: http://www.news.ro/comunicate/comunicat-de-presa-noaptea-de-sanziene-la-muzeul-national-de-arta-al-romaniei-15502537