Joc în verde

Spectacol de teatru pentru copii de 1-3 ani

Asociația Da’DeCe și ArtelierD anunță cu bucurie spectacolul de teatru pentru familii cu copii de 1-3 ani, Joc în verde, care se desfășoară în zilele de duminică, 7 și 21 februarie și 6 și 20 martie 2016, ora 18.00, la Asociaţia Prietenii tăi, str. Intrarea Episcopul Radu nr.12.

Nu doar natura, ci și obiectele din gradină sunt pentru copil un prilej de descoperire a lumii: prin sunete, forme, culori. Cu cât sunt mai simple și mai naturale, cu atât lucrurile îndeamnă mai mult la joc și stimulează mai complex creativitatea, mai ales primăvara, când cerul și pamântul vibrează, iar grădina înverzește. Cu gândul la înnoirea naturii și la jocul copiilor, s-a creat un Joc in verde. In grădina spectacolului sunt materii și obiecte care de-abia așteaptă să se transforme. Sticle, rondele de lemn, o frânghie groasă și una subțire, boabe de fasole și picături de apă, o pânză uriașă și un coș de nuiele, flori și fluturi de hârtie – toate capătă viață în mâinile unei fete curioase și jucaușe. Atât de bine se joacă ea în grădină, încât nici nu simte când a trecut timpul și s-a făcut ora de culcare!

Spectacolul este regizat de Daniela Mișcov, iar interpreta unică, prietena jucăușă a copiilor, este actrița Ana Maria Calița.

Puteți citi aici un interviu cu un părinte participant la spectacolul nostru.

Daniela Mișcov coordoneaza Asociatia Artelier D, Proiecte pentru copii. Ea a absolvit Facultatea de Filologie din București, a lucrat o vreme ca profesoară, apoi ca secretar literar la Teatrul Bulandra (1990-1993), consultant artistic și coordonator de proiecte la Teatrul Ion Creangă (1994-2012). La Teatrul Ion Creangă a coordonat vreme de șapte ani, Programul Educația timpurie. Teatru pentru 0-3 ani și proiectul european Small size, dedicat artelor spectacolului pentru copiii de 1-6 ani. A fost asistent al regizoarei Valeria Frabetti, la coproducția Semințe-Semi (2009), produsă de Teatrul Ion Creangă și La Baracca-Testoni Ragazzi. A regizat spectacolele Alb și Negru (2010) și Dulapul cu vise (2011), pentru copii de 1-3 ani.

Ana-Maria Calița este absolventă a Universitații de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, Facultatea de Teatru, Specializare – Păpuși și Marionete, Masterat -Teatru de Animație. Joacă în spectacole de teatru pentru copii și iubește ceea ce face.

Programările sunt absolut necesare și se fac la emailul: programari@asociatiadadece.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului) sau prin formularul din dreapta paginii acesteia. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Joc în verde durează aproximativ o oră, jumătate de oră spectacol nonverbal și jumătate de oră, explorarea spațiului scenei de către copii.

Calendarul reprezentațiilor:

– duminică, 20 martie 2016, ora 18,00;

Contribuție pentru participare:

o 40 lei/ un copil și un adult;

o 70 lei/ doi frați și un adult (un copil și doi adulți);

o 80 lei – 4 persoane

Există o singură modalitate de plată:

Plata prin transfer bancar:
Achitarea contribuţiei pentru participare se face la maxim două zile (sau în aceeaşi zi în cazul în care reyervarea se face joi sau vineri) după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea contribuție Joc in verde). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.

Joc în verde pentru grădinițe și creșe

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactați la adresa gradinite@asociatiadadece.ro!

Contribuție de participare:

– 25 lei/copil – ptr 10-15 copii;
– 20 lei/copil – ptr 16-25 copii;
– 15 lei/copil – ptr 26-40 copii.

Vă așteptăm cu bucurie la spectacolele noastre!