ARHIVA – Electricitatea distractiva

tehn. 2 tehn. 3 tehn. micaVă invităm la ultimul sfârșit de săptămână cu programe educative într-unul dintre cele mai interesante muzee din București: Muzeul Tehnic “Dimitrie Leonida”. Programele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, cu familia sau grădinița, și au ca scop familiarizarea acestora cu electricitatea prin intermediul experimentelor științifice și al jocurilor de mișcare. Totul se va desfășura în jurul machetelor funcționale ale muzeului și ale pieselor de patrimoniu găzduite de acesta. Pe parcursul unui program vom încerca să producem curent electric dintr-o lămâie, ni se va ridica părul în cap atingând o bilă încărcată cu electricitate, ne vom juca de-a electronii , vom încerca să (re)construim un dinam pentru bicicleta și multe altele. De asemenea, vom învăța cum să ne protejam corpul de curentul electric și cum să economisim energie.
Programul durează aproximativ o oră și se desfăşoară după următorul orar:

• Sâmbătă, 14 decembrie 2013, 10:45, pentru familii cu copii de 4-6 ani;
• Duminică, 15 decembrie 2013, 10:45, pentru familii cu copii de 6-8 ani.
Taxă de participare:
o 60 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil),
o 80 lei/familie formată din trei membri,
o 90 lei/ familie formată din patru membri etc.

Plata pe loc:
Programările sunt obligatorii şi se fac de luni până vineri în săptamâna programului, la e-mail: programari@dedragulartei.ro (este necesară precizarea datei de desfășurare a programului, numelui şi vârstei copilului) sau prin completarea formularului din dreapta paginii; înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare.
SAU
Plata prin transfer bancar (reducere 5 lei la taxă):
Programările sunt obligatorii şi se fac de luni până vineri, în săptamâna programului, la e-mail: programari@dedragulartei.ro (este necesară precizarea datei de desfășurare a programului, numelui şi vârstei copilului) sau prin completarea formularului din dreapta paginii; înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare.
Apoi este necesară achitarea taxei de participare, la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Muzeul Tehnic). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.