PARTENERI STRATEGICI

PARTENERI MEDIA

Cartureşti

Cei mai mulţi se referă la Cărtureşti ca la o librărie. Cu toate acestea, noi suntem de părere că dacă „Paradisul e o bibliotecă” (aşa cum afirma Borges), de-abia atunci Cărtureşti poate fi numit „o librărie”. Dată fiind natura complexă a conceptului din spatele său, Cărtureşti este mai degrabă un lanţ de magazine culturale în care poţi găsi cărţi, ceai, muzică, expoziţii de artă şi, deseori, pe câţiva dintre scriitorii sau artiştii tăi preferaţi în carne şi oase.

Teatrul Ion Creangă

Teatrul pentru copii Ion Creangă creează şi promovează spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, coordonează şi implementează programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

Centrul Cultural Palatele Brancovenesti

Complexul monumental istoric cultural, turistic şi de agrement Mogoşoaia reprezintă
unul dintre locurile cele mai căutate şi atractive datorită valorosului patrimoniu arhitectural situat într-
un cadru natural pitoresc din imediata apropiere a Municipiului Bucureşti. Centrul administrează
Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia. Curtea Domnească de la Mogoşoaia a fost atestată la sfârşitul
secolului XVII, construcţia finalizându-se la începutul secolului XVIII.
Website

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”

Odată ce păşeşti în curtea Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”, intri în cel mai real sat posibil, intri în satul bunicilor şi al străbunicilor, în satul copilăriei, în satul la care mulţi dintre noi ne raportăm ca spaţiu al culturii tradiţionale româneşti. Anotimp dupa anotimp, Muzeul Satului te aşteaptă la târguri şi serbări sau doar la plimbări cu familia sau prietenii, te aşteaptă să te pierzi pe uliţele sale, prin curţi şi odăi, te îmbie să uiţi de forfota oraşului.
www.muzeul-satului.ro
Pagina FB

Muzeul Municipiului Bucuresti

Muzeul National George Enescu

Partener principal in cadrul proiectului Muza. Muzica. Muzeu.

Administratia Fondului Cultural National

Finantator si partener principal in cadrul proiectului Muza. Muzica. Muzeu. (2012), La Palat animat (2012) și Kamishibai – la povești să spunem HAI! (2013)

Zeppelin

Observator Cultural